İLK VE TEK VOLKAN BABACAN FORUM
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Löw''Mesut'un Kariyeri ve Geleceği''

4 posters

Löw''Mesut'un Kariyeri ve Geleceği'' Empty Löw''Mesut'un Kariyeri ve Geleceği''

Mesaj  Samira Perş. Şub. 12, 2009 12:18 am

lman Milli Takımı Teknik Direktörü Joachim Löw, tercihini Almanya'dan yana kullanan Türk kökenli futbolcu Mesut Özil ile ilgili olarak, ''Bu onun kariyeri ve geleceği'' dedi.

Joachim Löw, bugünkü basın toplantısında, Mesut'un kararına hoşgörülü davranılmasını isteyerek, kendisiyle kararından sonra yeniden görüştüğünü, genç oyuncunun verdiği kararın kolay olmadığını bildiğini söyledi.

Almanya'daki Türk kökenli oyuncuların Türkiye için karar verdiklerini belirten Löw, Mesut ile geçmişte görüşmeler yaptığını ifade ederek, ''Kararı çevresiyle ile birlikte vermesi ve yüzde 100 emin olması gerektiğini söyledim. Bu onun kariyeri ve geleceği'' diye konuştu.
Samira
Samira
Admin

http://samira.sam@hotmail.com

Löw''Mesut'un Kariyeri ve Geleceği'' Empty Geri: Löw''Mesut'un Kariyeri ve Geleceği''

Mesaj  zenan zeynep Perş. Şub. 12, 2009 9:57 am

paylaşım için teşekkürler ablacım Exclamation
zenan zeynep
zenan zeynep
Admin

http://volkanbabacan.benimforum.org

Löw''Mesut'un Kariyeri ve Geleceği'' Empty Geri: Löw''Mesut'un Kariyeri ve Geleceği''

Mesaj  uğurum fener Perş. Şub. 12, 2009 1:39 pm

Paylaşım için saol bitanem.Ben Mesut'un Milli takımımızda olmasını çok isterdim:( Sad
uğurum fener
uğurum fener

Mesaj  Uğurum... Perş. Şub. 12, 2009 6:51 pm

İyi bir futbolcu... Milli takımımızda olsaydı yararı olurdu diye düşünüyorum. clown
Uğurum...
Uğurum...